EXTERNE

Trump nu va mai răspunde întrebărilor lui Mueller, anunţă Giuliani


Trump nu va mai răspunde întrebărilor lui Mueller, anunţă Giuliani

Z.P. | 2019-01-10 09:41

Donald Trump nu va mai răspunde unor întrebări ale procurorului special Robert Mueller, care anchetează cu privire la un amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016 şi o eventuală complicitate între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova, a anunţat avocatul său Rudy Giuliani, relatează Reuters.

Donald Trump a răspuns la sfârşitul lui noiembrie la o serie de întrebări ale lui Robert Mueller.

Rudy Giuliani, care conduce echipa de avocaţi ce apără interesele preşedintelui american, a precizat miercuri că nu a avut vreun contact cu procurorul special de la Crăciun.

Robert Mueller a fost desemnat în mai 2017 procuror special însărcinat să supervizeze ancheta cu privire la legături dezvăluite între apropiaţi ai Guvernului rus şi membri ai echipei de campanie a miliardarului republican.

MUeller a fost desemnat după destituirea, în martie 2017, a fostului director FBI James Comey, care conducea ancheta la acea vreme.

Procurorul Mueller şi-a continuat ancheta - pe care Trump o denunţă neîncetat drept o ”vânătoare de vrăjitoare” - supervizat de numărul doi la Departamentul Justiţiei Rod Rosenstein.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.