EXTERNE

Submarin cu trei tone de COCAINĂ la bord, interceptat în apele nord-vestice ale Spaniei


Submarin cu trei tone de COCAINĂ la bord, interceptat în apele nord-vestice ale Spaniei

Z.P. | 2019-11-25 14:59

Un submarin care venea din America de Sud și care avea la bord trei tone de cocaină a fost interceptat duminică în largul coastelor nord-vestice ale Spaniei, au anunțat luni autoritățile spaniole.

"Două persoane au fost arestate" în cadrul acestei operațiuni, la Cangas, în apropiere de granița portugheză, a precizat un purtător de cuvânt al poliției. Această regiune din nord-vestul Spaniei este una dintre porțile de intrare a drogurilor în Europa.

"Nu este pentru prima oară, dar nu vedem asta în fiecare zi", a comentat această sursă.

Acest mod de operare este mai frecvent pe continentul american unde, pe lângă avioane și nave rapide, cartelurile drogurilor, în special cele columbiene, folosesc submarine mai mult sau mai puțin elaborate pentru a transporta droguri spre Mexic și Statele Unite.

În septembrie, un submarin artizanal care transporta peste 5 tone de cocaină a fost interceptat în oceanul Pacific în largul Americii de Sud.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Noi 2019

porcaria aia din fibra de sticla nu are cum sa treaca Atlanticul si sa mai transporte si 5tone cargo....sigur e vorba de o poza gresita
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.