EXTERNE

Poate fi alt pericol: De aceea Israelul suspendă obligativitatea MĂȘTII


Poate fi alt pericol: De aceea Israelul suspendă obligativitatea MĂȘTII

Eliza Popa | 2020-05-19 23:28

Serviciul meteorologic israelian a emis avertizări de caniculă pentru mai multe regiuni până la sfârșitul săptămânii, în timp ce se aşteaptă ca temperatura să urce la 40 de grade Celsius până vineri.

Israelienii aşteaptă cu nerăbdare unele măsuri de relaxare miercuri, când urmează să se redeschidă 136 de plaje, în conformitate cu norme stricte de igienă. Deocamdată Israelul a suspendat temporar marţi cerinţa de a purta măşti în public, ca răspuns la un val de căldură ce a cuprins ţara. Cerinţa de a purta măşti va fi relaxată până cel puţin vineri, a precizat Ministerul Sănătăţii. Elevii nu mai sunt obligaţi să poarte măştile în timp ce se află la şcoală, iar cerinţa a fost de asemenea suspendată în clădirile care nu au aer condiţionat, a precizat ministerul, citat de DPA.

Cu toate acestea, acoperirea feţei cu măşti trebuie să continue în locurile unde oamenii se adună.

Mministrul sănătăţii Yuli Edelstein a subliniat că, deşi măsurile de protecţie împotriva coronavirusului trebuie luate în serios, „valul de căldură poate fi el însuşi periculos”. Măsura a fost luată în consultare cu cadrele medicale, a adăugat el.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.