EXTERNE

MAE: AVERTISMENT de ultimă oră pentru turiștii care vizitează Grecia


MAE: AVERTISMENT de ultimă oră pentru turiștii care vizitează Grecia

E.Ş. | 2019-08-03 15:24

Românii care se află sau doresc să călătorească în Grecia sunt avertizați că există un risc de vreme nefavorabilă în după-amiaza zilei de 3 august 2019, respectiv de ploi torențiale și furtuni puternice, precizează sâmbătă Ministerului Afacerilor Externe (MAE), care citează Serviciul local de Meteorologie grec.

Zonele vizate de avertisment sunt:

Macedonia (a nu se confunda cu "Republica Macedonia de Nord", care este altă țară) Tracia

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076", se mai arăta în comunicat.

Tot sâmbătă, MAE a emis si un avertisment de risc ridicat de incendiu de vegetație (grad 4 din 5) pentru data de 3 august 2019

Zonele vizate de acel avertisment sunt:

Attica Lakonia Viotia Fthiotida Insula Evia Magnisia LarissaParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.