EXTERNE

INCENDIU tragic în Nigeria. Un preot a confundat benzina cu aghiazma


INCENDIU tragic în Nigeria. Un preot a confundat benzina cu aghiazma

E.Ş. | 2019-12-05 23:01

Un pastor nigerian a confundat benzina cu apa sfântă în timpul unei slujbe de vindecare care a avut loc într-o biserică din Lagos, provocând o explozie uriașă care a ucis șase credincioși.

O explozie uriașă a zguduit oraşul Lagos, ea fiind cauzată de un preot într-o biserică. "Pastorul a luat un bidon de gaz, crezând că acesta conține aghiazmăApoi a golit conținutul pe un credincios care a venit să-și primească binecuvântarea, dar o lumânare aprinsă alături de aceştia a luat foc și amândoi au luat foc", a declarat Ibrahim Farinloye, purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale de Management pentru Situații de Urgență (NEMA). Credinciosul a murit pe loc, trupul său fiind „de nerecunoscut", în timp ce pastorul a suferit „arsuri grave", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din districtul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi într-o conductă de gaz din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri pe cerul Lagosului.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.