EXTERNE

E OFICIAL! Al doilea summit TRUMP-KIM va avea loc la HANOI, în Vietnam. Vezi când este programată întâlnirea


E OFICIAL! Al doilea summit TRUMP-KIM va avea loc la HANOI, în Vietnam. Vezi când este programată întâlnirea

Z.P. | 2019-02-09 11:15

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat, în mesaje publicate vineri noapte pe Twitter, că al doilea summit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, va avea loc pe 27 şi 28 februarie, la Hanoi, şi a subliniat că, sub conducerea acestuia, Coreea de Nord va deveni o mare sursă de inspiraţie economică, informează News.ro.

În urmă cu câteva ore, preşedintele american a scris: „Reprezentanţii mei tocmai au părăsit Coreea de Nord după o întlnire productivă şi un acord privind data pentru un nou summit cu Kim Jong-un. Va avea loc la Hanoi, Vietnam, pe 27 şi 28 februarie. Abia aştept să mă întâlnesc cu preşedintele Kim şi să avansăm problema păcii”.

El a revenit cu un alt mesaj: „Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong-un, va deveni o mare sursă de inspiraţie economică. El ar putea să îi suprindă pe unii, dar nu mă va suprinde pe mine, pentru că am ajuns să îl cunosc şi să înţeleg pe deplin cât de capabil este. Coreea de Nord va deveni un alt fel de rachetă - una economică”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.