EXTERNE

Donald Trump spune că are o relație excelentă cu Kim Jong-un


Donald Trump spune că are o relație excelentă cu Kim Jong-un

Z.P. | 2019-04-13 20:11

Donald Trump susţine că are în continuare o relaţie „excelentă” cu Kim Jong-un şi se arată deschis către un al treilea summit cu liderul nord-coreean.

Preşedintele american Donald Trump a afirmat într-o postare pe Twitter că are o relaţie „excelentă” cu liderul nord-coreean Kim Jong-un şi a reiterat faptul că Phenianul are potenţialul o creştere economică „extrordinară”.

„Sunt de acord cu Kim Jong-un că relaţia noastră personală rămâne foarte bună, poate termenul excelent este chiar mai potrivit şi că un al treilea summit ar fi bun pentru că ne-am înţelege poziţiile mai bine”, a scris Trump pe Twitter.

„Coreea de Nord are un potenţial pentru o creştere extraordinară, pentru un succes economic sub conducerea lui Kim. Aştept cu nerăbdare ziua, care ar putea fi în curând, când armele nucleare şi sancţiunile vor fi înlăturate şi apoi voi vedea cum Coreea de Nord poate deveni una dintre cele mai de succes naţiuni din lume!”, a continuat Trump.

Comentariile au fost făcute de Trump după ce Kim Jong-un a declarat că va participa la un al treilea summit cu preşedintele american doar dacă SUA vor avea „atitudinea corectă”.

Kim a afirmat: „Suntem dispuşi să mai încercăm dacă SUA se oferă să organizeze un treilea summit cu atitudinea potrivită şi termeni acceptabili pentru ambele părţi”.El a declarat, făcând referire la SUA: „Ei cred în mod greşit că dacă pun presiune pe noi, ne vor subjuga”, făcând apoi apel la Washington să oprească tacticile „ostile”.Kim a adăugat că legăturile sale cu Trump rămân „excelente”.Liderul nord-coreean a declarat că va acorda SUA timp până la sfârşitul anului pentru a lua „o decizie curajoasă” privind un nou summit.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.