EXTERNE

CUTREMUR puternic în Grecia în Marea Egee


CUTREMUR puternic în Grecia în Marea Egee

E.Ş. | 2019-08-03 16:57

Un cutremur cu magnitudinea 4,8 a avut loc sâmbătă, în Grecia, în largul insulei Karpathos din Marea Egee, potrivit Observatorului geodinamic din Atena, fără ca victime sau pagube să fie semnalate pentru moment de autorităţi.

Un cutremur cu magnitudinea 4,8 a avut loc sâmbătă, în Grecia, în lanrgul insulei Karpathos din Marea Egee, potrivit Observatorului geodinamic din Atena, fără ca victime sau pagube să fie semnalate pentru moment de autorităţi, notează AFP. 

 Epicentrul seismului, la ora 9.51 GMT, a fost la 71 de kilometri în largul acestei insule şi la o adâncime de zeci de kilometri, potrivit Observatorului. 

Acest seism a avut loc la trei zile după un altul de 5,2 grade în insula Creta, în sudul ţării, în urma căruia nu au fost victime sau pagube. 

Acum două săptămâni, un cutremur a zguduit puternic Atena, în plin sezon turistic. Liniile telefonice au fost perturbate şi o persoană a fost rănită. 

Situată în sud-estul Mării mediterane şi pe importante falii geologice, Grecia este adesea zguduită de cutremure de pământ, cel mai adesea de mică intensitate. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.