EXTERNE

Cercetătoarea americană Suzanne Eaton, UCISĂ în Creta / Cadavrul a fost descoperit într-un fost buncăr nazist


Cercetătoarea americană Suzanne Eaton, UCISĂ în Creta / Cadavrul a fost descoperit într-un fost buncăr nazist

Z.P. | 2019-07-11 17:04

Moartea unei cercetătoare americane, Suzanne Eaton, care a venit în Creta la o conferinţă şi al cărei corp a fost descoperit luni într-un fost buncăr nazist este o crimă, iar femeia probabil a fost asfixiată, a anunţat joi poliţia greacă

”Acesta este un act criminal, o ucidere prin asfixiere”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei, fără să ofere alte detalii.

Presa locală scrie că examinarea corpului a arătat că nasul şi gura femeii au fost acoperite, dar era incert, iniţial, dacă a murit sufocată.

Corpul lui Suzanne Eaton - un biolog molecular, în vârstă de 59 de ani, de la Institutul Max Planck din cadrul Universităţii din Dresda, în Germania, care nu a mai fost văzută de la 2 iulie - a fost găsit luni într-o grotă în apropierea unui drum, nu departe de oraşul Hania, unde avea loc conferinţa.

Această grotă, situată în apropiere de satul Xamoudochori, face parte dintr-un ansamblu de grote puţin cunoscut şi care a fost folosit de către armata nazistă în al Doilea Război Mondial.

”Suntem profund şocaţi de acest eveniment tragic. Suzanne era o cercetătoare excepţională, o soţie şi o mamă iubitoare, o sportivă şi o persoană cu adevărat minunată, pe care toată lumea o iubea”, a reacţionat Institutul Max Planck într-un comunicat, citeaza News.ro.

Suzanne Eaton era căsătorită cu un cercetător britanic, Anthony Hyman, şi avea doi fii.Parerea ta...

Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.