EXTERNE

Bilanț TRAGIC în Italia: Numărul morților l-a depășit pe cel înregistrat în China


Bilanț TRAGIC în Italia: Numărul morților l-a depășit pe cel înregistrat în China

E.Ş. | 2020-03-19 20:11

Numărul morților din Italia l-a depășit pe cel al Chinei, arată ultimul bilanţ al autorităților peninsulare! Pandemia de coronavirus a făcut 3.405 victime printre italieni, arată Digi 24.

Numai în ultimele 24 de ore au murit 427 de persoane și s-au înregistrat 5322 de noi cazuri (o creștere semnificativă, de 14,9%)!

Cifrele plasează Italia pe primul loc la nivel mondial în privința deceselor cauzate de virusul Covid-19. China nu a mai înregistrat niciun deces în ultimele zile. La Beijing, „cifrele morții” stagnează la 3245.

În Italia, rata mortalităţii din cauza coronavirusului rămâne extrem de ridicată, 8,27%.

Premierul Giuseppe Conte a luat o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului. Chiar dacă a băgat toată țara în „carantină”, Conte anunță că este pregătit să prelungească perioada până la stabilizarea situației.

„Măsurile pe care le-am luat, cum au fost cea care a dus la închiderea unei mari părţi dintre companiile şi activităţile individuale din ţară, nu pot fi decât prelungite la scadenţă. Am evitat prăbuşirea sistemului, măsurile restrictive funcţionează”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0683