EXTERNE

AVEREA Adinei Vălean va fi verificată de Parlamentul European


AVEREA Adinei Vălean va fi verificată de Parlamentul European

E.Ş. | 2019-11-07 23:34

Averea europarlamentarului PNL Adina Vălean, a cărei nominalizare pentru funcția de comisar european a fost acceptată, va fi verificată de comisia de specialitate a PE.

Astfel, Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European (JURI), care este abilitată să verifice eventualele conflicte de interese în cazul comisarilor europeni desemnaţi, se va reuni la 12 noiembrie pentru a analiza declaraţiile de avere ale candidaţilor francez, ungar şi român, informează joi EUobserver.

JURI a primit declaraţiile de avere ale candidaţilor francez şi ungar (Thierry Breton şi Olivier Varhelyi) şi aşteaptă până vineri seară documentele de la candidatul român, informează Agerpres.

Intrarea în funcţie a Comisiei Europene conduse de Ursula Von der Leyen, prevăzută la 1 noiembrie 2019, a fost amânată până la 1 decembrie 2019, în urma respingerii de către eurodeputaţi a candidaţilor francez (Sylvie Goulard), ungar (Laszlo Trocsanyi) şi român (Rovana Plumb), propuşi iniţial la funcţia de comisar european.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.