EXTERNE

Alegeri locale peste PRUT. Candidatul Blocului ACUM, Andrei NĂSTASE: „De votul pentru Primăria CHIȘINĂU depinde drumul și viitorul Moldovei!”


Alegeri locale peste PRUT. Candidatul Blocului ACUM, Andrei NĂSTASE: „De votul pentru Primăria CHIȘINĂU depinde drumul și viitorul Moldovei!”

Z.P. | 2019-11-03 10:53

Candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău, Andrei Năstase, a atras atenţia că de rezultatul alegerilor pentru funcţia de primar al Capitalei depinde viitorul Republicii Moldova.

El a declarat, la ieşirea de la urne, că de votul de la alegerile locale de duminică, în special pentru municipiul Chişinău, „depinde drumul şi viitorul Moldovei".

„Trebuie să înţelegem cu toţii că votul pentru Chişinău şi suburbiile sale este foarte şi foarte important. De acest vot depinde drumul şi viitorul Moldovei. (...) Prin votul de astăzi putem curma tentativa unui individ de a prelua controlul asupra întregii Moldove, de a pune stăpânire asupra Republicii Moldova. (...) Să nu admitem ca Republica Moldova să încapă sub controlul unui nou dictator şi a forţelor distructive din afara ţării. (...) De rezultatul acestor alegeri depinde viitorul ţării noastre. Mai presupus de orice partid politic, mai presus de orice majoritate este ţara, este drumul pe care îl alege această ţară. Mai presus de politică şi de politicieni sunt generaţiile viitoare", a afirmat Năstase, porivit Agerpres.

El a făcut un apel la alegători să iasă la vot, avertizând că „al treilea tur nu există".

Cetăţenii din 384 de municipii, comune şi oraşe din Republica Moldova sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru desemnarea primarilor, în turul al doilea al alegerilor locale. În municipiul Chişinău, în turul al doilea au intrat candidatul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Ion Ceban, şi cel al Blocului ACUM, Andrei Năstase. În primul tur, candidatul stângii, Ion Ceban, a avut 40,16%, în timp ce pro-europeanul de dreapta Andrei Năstase a obţinut 31,09% din voturi.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.