EVENIMENT

Victimele accidentului rutier din Ialomiţa, angajate ale Mega Image. Mesajul companiei


Victimele accidentului rutier din Ialomiţa, angajate ale Mega Image. Mesajul companiei

Z.P. | 2019-10-05 18:00

Victimele accidentului rutier produs sâmbătă dimineaţă la Sfântu Gheorghe, în judeţul Ialomița erau angajate ale Mega Image. Plecaseră cu microbuzul la muncă, în București.

Zece persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte sunt rănite grav într-un cumplit accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe din județul Ialomița. Şoferul unui TIR a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un microbuz în care se aflau 17 persoane, cei mai mulţi angajaţi ai lanţului de magazine Mega Image. Aceştia plecaseră în jurul orei 5.00 din localitatea Munteni-Buzău, județul Ialomița, și se îndrepta spre Capitală.

În urma impactului, ambii şoferi au murit. Pe lângă ei şi-au pierdut viaţa şi opt angajaţi ai Mega Image. Alte şapte persoane sunt rănite, fiind internate la spitale din Slobozia şi Bucureşti.

"Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.

Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că, șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegii noștri.

Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare", este mesajul postat de reprezentanţii Mega Image pe contul de Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.