EVENIMENT

USR a depus plângere penală împotriva Gabrielei Firea


USR a depus plângere penală împotriva Gabrielei Firea

E.Ş. | 2019-11-05 19:32

USR București a depus plângere penală împotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuză că, deși știa că la Spitalul Gomoiu s-au efectuat operațiuni și acte ilicite, a omis sesizarea organelor de urmărire penală așa cum prevede legea.

”Am depus, împreună cu USR București, la DNA, plângerea împotriva Gabrielei Firea. Sesizarea detaliază circumstanțele în care Gabriela Firea și aparatul administrativ au ezitat să pună la dispoziția consilierilor municipali informațiile de interes public din Raportul întocmit de Corpul de Control în urma verificărilor de la Spitalul Gomoiu.

Deși cunoștea situația, raportul și recomandările Corpului de Control, Gabriela Firea și aparatul administrativ nu și-au îndeplinit obligațiile legale și din fișa postului. Concret, deși au luat la cunoștință și au avut indicii că s-au efectuat operațiuni și acte ilicite ce pot atrage răspunderea penală, conducerea Primăriei a omis sesizarea de îndată a organelor de urmărire penală, așa cum prevede legea.

Dacă nu ar fi avut ceva de ascuns, Gabriela Firea ar fi trebuit să prezinte opiniei publice situația de la Gomoiu. Faptul că nu a făcut-o este un indiciu că întreaga situație ar trebui investigată de procurori.” anunță consilierul general Ana Ciceală.Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
05 Noi 2019

se stie ce a facut ciuma rosie psd-ista in 3 ani de guvernare mafiota au jefuit Romania de 7miliarde de euro pe care i-au depus in strainatate..mare parte din bani sunt in China si Panama si deja stiu si americanii subiectul...cum o fi sa dai banii furati dintr-o tara membru NATO unei tari care ameninta militar USA? din cate stiam eu se numeste TRADARE.Cat despre famiglia mafiota Pandele -Firea sunt colegi de proprietati intr-o insula greceasca cu mai multi psd-isti...DE UNDE SUNT BANII??????
CONSTANTIN
06 Noi 2019

Cu Firea Pandele ,faptele graiesc.Cei in drept trebuie ,tocmaice este mai dificil sa puna cap la cap actiunile frauduloase a celor doi!Sa aduca bani in contul statului cat mai curand.Firea este o panarama de om,o hoata ,o mare mahalagioaica.Din bani de taxe si impozite si a cumparat publicitate!!!Iar Pandele este un parvenit,un ipocrit si o Iuda!!!Mii de oameni abia asteapta sa cunoasca ,hotiile acestei familii!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.