EVENIMENT

Un DEȚINUT PERICULOS a evadat dintr-o unitate sanitară din Piteşti. Cum arată fungarul


Un DEȚINUT PERICULOS a evadat dintr-o unitate sanitară din Piteşti. Cum arată fungarul

Z.P. | 2019-11-06 15:17

Un deţinut care ispăşea o pedeapsă de doi ani şi o lună de închisoare în Penitenciarul Mioveni, pentru loviri sau alte violenţe, a evadat, miercuri, de la o unitate sanitară din Piteşti. El fusese adus acolo pentru investigaţii de specialitate.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Mioveni, miercuri, în jurul orei 13.10, s-a constatat că deţinutul Florin Cristian Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi o lună de închisoare pentru lovire sau alte violenţe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară din Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate.

Ca urmare, a fost sesizată Poliţia Judeţeană Argeş, a fost alarmat personalul şi s-au trimis echipe de căutare. Fapta bărbatului este considerată evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani. La momentul părăsirii unităţii sanitare, deţinutul era îmbracat cu trening negru, scămoşat, bocanci negri.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.