EVENIMENT

UPDATE. Un autobuz al STB a picat în râul Dâmboviţa în urma unui ACCIDENT rutier


UPDATE. Un autobuz al STB a picat în râul Dâmboviţa în urma unui ACCIDENT rutier

Z.P. | 2019-08-31 09:20

Un autobuz Otokar al Societăţii de Transport Bucureşti (STB) a picat sâmbătă dimineaţa în râul Dâmboviţa, în zona podului de la Eroilor, în urma unui accident în care a mai fost implicat un autoturism care, după primele informaţii, ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului, potrivit News.ro. Accidentul a avut loc în jurul orei 08.15, în zona podului de la Eroilor. Traficul rutier este blocat. Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

UPDATE 11.22.  „În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare şi am închiriat prin Compania Municipală de Consolidări de la unul dintre constructorii cu care colaborăm pe proiectele din Capitală”, a precizat primarul Gabriela Firea, care a adăugat că toate autobuzele STB au asigurare.

Şoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu autoturismul şi a ajuns în râul Dâmboviţa. În autobuz se aflau doar şoferul şi o pasageră, care au reuşit să iasă teferi din autobuz. În autoturismul implicat în accident se aflau două persoane.

Autobuzul circula pe strada Berzei către Podul Eroilor.

Conform reprezentanţilor ISU, o femeie în vârstă de 29 de ani care se afla în autoturism a fost transportată la Spitalul Universitar, fiind rănită uşor.

Potrivit reprezentanţilor STB, intervenţia pentru scoaterea autobuzului din râu va dura câteva ore.

Poliţiştii fac acum cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. 

Foto: Antena 3Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.