EVENIMENT

Președintele Iohannis RETRAGE decorația oferită Spitalului din Suceava


Președintele Iohannis RETRAGE decorația oferită Spitalului din Suceava

E.Ş. | 2020-04-01 17:52

Președintele Klaus Iohannis a retras miercuri decorația conferită în aprilie anul trecut Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, în urma dezastrului înregistrat de unitatea sanitară în gestionarea crizei provocate de coronavirus, a transmis Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

”Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații, republicată, având în vedere gravele deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior, Președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, precizează sursa citată.

În aprilie anul trecut, președintele Iohannis a decorat Spitalul Judeţean Suceava ”în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical”.

Până marți seara, la Suceava s-au înregistrat 638 de cazuri de infecție cu coronavirus, din cele 2.245 raportate la nivel național, ceea ce înseamnă că circa 20% dintre persoanele care s-au îmbolnăvit sunt din focarul din Suceava.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZI-BETON
01 Apr 2020

Cat amatorism si nepricepere au in el Dulapul
NICU
01 Apr 2020

Aceasta decoratie nu trebuia data ! Cei de langa presedinte,serviciile ,trebuiau sa verifice mai intai ...a avut incredere in" doctorul "Flutur si in "asistenta" Rambu,sotia directorului de spital Rambu . De cand a venit din Botosani are doar functii de director,garda financiara ,spital etc iar sotia sa directoare de banca si multe functii de conducere; Cat despre doctorul Flutur...este la fel ca cei de la pesede,corupt si mincinos,acum s-a spart buba...se fura de ani de zile mancarea din spital,spaga pentru cearsaf,spaga pentru hartie igienica ,trist si au mai fost si decorati!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.