EVENIMENT

ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis cere DEMISIA procurorului șef al DIICOT


ULTIMA ORĂ: Președintele Iohannis cere DEMISIA procurorului șef al DIICOT

E.Ş. | 2019-09-30 20:44

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat demisia lui Felix Bănila din funcţia de procuror-şef al DIICOT, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. Şeful statului condamnă modul în care a fost tratată familia Melencu.

„Astăzi nu mă refer doar la Guvern, mă refer şi la conducerea DIICOT. Doar că sub conducerea domnului Bănilă acest lucru nu s-a întâmplat, iar anchetă continuă să genereze semne de întrebare majore. Modul ridică suspiciuni, iar o astfel de abordare nu poate duce decât la rezultate proaste. Aşadar, îi cer domnului Felix Bănilă procuror-şef la DIICOT să îşi înainte imediat demisia din funcţia de procuror şef al DIICOT. E nevoie de o schimbare la acest nivel pentru a recredibiliza această instituţie”, a afirmat Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă susţinută, luni, la Palatul Cotroceni.Parerea ta...

UN CETATEAN
01 Oct 2019

DIICOT nu trebuia sa dea amenda familiei din Caracal.Pot fi folosite alte mijloace de convingere. Apoi inainte au mai fost luate probe, acum a doua oara. Practic au kucrat fara cap, o partr din probe se pot pastra pentru alte analize ADN. Nu folosesti tot si pe urma vrei alte prelevari de ADN. Incompetenta si prostie fara limite.
CETATEAN
01 Oct 2019

Ai dreptate barosane . Succes
SăRăCIA TOT TE îMBOLNăVEș
01 Oct 2019

Când pierzi un copil automat suferi enorm de mult, depresia si cancerul fie si bolile cardiovasculare se activează automat , stresul este groaznic. Ai nevoie urgent de un psiholog si un medic bun de familie su nu de amenzile statului. Instituțiile conduse de către partidul comunist PSD premii are; este afon, corupt și nepăsător.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.