EVENIMENT

ULTIMA ORĂ: Medicul Mircea Beuran a fost REȚINUT pentru luare de mită


ULTIMA ORĂ: Medicul Mircea Beuran a fost REȚINUT pentru luare de mită

E.Ş. | 2020-02-13 21:40

Medicul Mircea Beuran a fost reținut pentru 24 de ore de DNA. El este acuzat că a primit, în 2018, mită de 10.000 de euro. Procurorii DNA cer arestarea lui Beuran pentru 30 de zile.

Procurorii DNA au dispus reținerea pentru 24 de ore a medicului Mircea Beuran pentru că ar fi primit 10.000 de euro ca să propună scoaterea la concurs a unui post de asistent la Universitatea de Medicină și Farmacie a Universității București pe care ar fi trebuit să-l primească un medic de la un spital din Capitală.

Dosarul a fost deschis în urma sesizării medicului care i-ar fi dat lui Beuran cei 10.000 de euro. Mircea Beuran va fi dus vineri la Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Procurorii DNA au făcut joi percheziții la Spitalul de Urgență Florească din București, dar și la domiciliul lui Mircea Beuran, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Ulterior, DNA a confirmat perchezițiile precizând că anchetează fapte de corupție care ar fi avut loc în 2018.

În jurul prânzului, Mircea Beuran a fost adus la DNA pentru audieri.

Beuran a fost ministru al Sănătății în guvernul Năstase pentru o scurtă perioadă, pentru că și-a dat demisia în urma primului scandal de plagiat al unei persoane publice. Beuran a fost medicul personal al lui Ion Iliescu în ultimul mandat de președinte al acestuia. A fost, de asemenea, șeful Secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca timp de 20 de ani, funcție din care a fost demis în ianuarie, după apariția scandalului în care o pacientă a fost arsă în sala de operație și a murit.

Raportul Spitalului de Urgență, realizat după decesul femeii arse în timpul unei operații, arată că ”incidentul s-a produs ca urmare a unor erori umane, comise de către echipa operatorie”, iar ”Mircea Beuran, ca șef al Secției Clinice de Chirurgie III a încălcat 10 obligații din cele 33, asumate prin contractul de administrare al secției”.Parerea ta...

DNA
14 Feb 2020

dorneanu si haita interlopilor de la ccr arestata.asta asteapta romanii transformati in sclavi de parlament si ccr.oricum romanii trebuie sa intre peste ccr si sa nu-i mai lase sa intre in sediu.nu se poate ca o tara intrega sa fie bataia de joc a 9 nenorociti.
ANTIMAFIA
14 Feb 2020

B1 tv,digi24,realitatea tv,tvr,romania tv,antena3-toate aceste televiziuni impreuna cu parlamentul infractorilor si ccr fac parte din cartelul mafiei care distrug tara si au transformat deja romanii in sclavii specialilor.Romanii sa fie constienti ca planul acestor banditi este sa transforme copiii romanilor in sclavii lor.Vor muncii pentru a le platii lor pensii speciale de zeci de mii de euro pe luna si privilegiile acestor hiene.Deja jefuiesc 2 mld de euro din banii din taxe si impozite pentru a plati anual pensiile speciale.
INVITAțIE
14 Feb 2020

Pentru unii medici corupți precum Mircea Beuran și multi alții ar putea să pară o nouă invitație spre Rahova sau spre alte state mai putin democratice cum ar fi America de sud ? ( Nucile de cocos )
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.