EVENIMENT

ULTIMA ORĂ: DECIZIA instanței pentru Darius Vâlcov


ULTIMA ORĂ: DECIZIA instanței pentru Darius Vâlcov

E.Ş. | 2019-06-18 16:44

Fostul consilier al premierul Dancilă, Darius Vâlcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT pentru divulgarea de secrete care periclitează securitatea națională.

Comunicat DIICOT:

Prin ordonanţa din data de 18.06.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de inculpatul Vâlcov Darius-Bogdan, pentru săvârşirea infracțiunii de divulgare a secretului care periclitează securitatea naţională, faptă prevăzută şi pedepsită de art.407 al.3 CP.

În fapt s-a reţinut că, la data de 23.08.2018, inculpatul a publicat pe pagina personală a unei reţele de socializare, o copie a unui document clasificat intitulat ’’Protocol privind organizarea cooperării între Serviciul Român de Informaţii şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru îndeplinirea obligaţiilor ce le revin potrivit legii”.

Postarea în cauză a inclus șase pagini din documentul mai sus menţionat, pe care erau înscrise numerele de înregistrare 09472/08.12.2016 (PÎCCJ) şi respectiv 03656/07.12.2016 (SRI), documentul fiind încadrat în clasa „secrete de stat”, nivel „secret”, conform art. 4 al.2 lit.c din H.G.585/2002.Parerea ta...

LIBERTATE
18 Iun 2019

Are cazierul pătat , vreo problema domnilor si doamnelor? Este liber si se va lupta cu întreaga intelectualitate romanească cu milioane de romani care ii vor sta in cale . ( Ei lucrează noaptea cu folos Opoziția doarme ziua si noaptea cu folos pentru prieteni buni din PSD )
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.