EVENIMENT

TRAGEDIE în Capitală: Un muncitor a murit strivit de un colac de sârmă


TRAGEDIE în Capitală: Un muncitor a murit strivit de un colac de sârmă

E.Ş. | 2019-11-01 17:28

Un muncitor şi-a pierdut viaţa, joi seara, în Capitală, după ce a fost strivit de un colac de sârmă de câteva sute de kilograme, informează TVR.

Accidentul s-a petrecut în cartierul Vitan, la o firmă care produce cabluri. Rola de fier era ridicată de o macara, iar chingile cu care era prinsă încărcătura, s-au rupt exact când victima trecea prin zonă.

Bărbatul a fost rănit grav, iar medicii au ajuns rapid la faţa locului şi au încercat să îl resusciteze aproape o oră. Eforturile lor au fost în zadar.

Tragedia s-a petrecut în incinta fabricii şi este considerată accident de muncă.Parerea ta...

IONITA POPOV
01 Noi 2019

Dupa ce ca avem din ce in ce mai putini muncitori romani, ii omoram si pe acestia unrmare neglijentelor repetate si nevazute de inspectorii ITM, de altfel "inspectori de carton", prin neinstituirea unor reguli clare de protectie a muncii in toate domeniile! Sa se faca o lege clara prin care toti patronii sa raspunda pentru nerespectarea masurilor de protectie a muncii! IN sectorul constructii si in foarte multe sectoare nu se acorda nici echipament de protectie, muncitorii vin la serviciu cu hainele lor, iar imspectorii de munca ii intreaba daca au condica si daca au semnat-o! Rusine!
VERA ZESTRAN
16 Ian 2020

Este fratele meu...are 3 copii. Conditiile de lucru sunt inumane. Numai la noi romanii intalnim asa ceva. Trist
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.