EVENIMENT

Soluție de curățare vândută drept alcool sanitar, într-o farmacie din Constanța


Soluție de curățare vândută drept alcool sanitar, într-o farmacie din Constanța

Z.P. | 2020-04-01 13:00

O farmacie din judeţul Constanţa vindea soluţie de curăţare drept alcool sanitar, au descoperit polițiști ai Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în zilele de 30 şi 31 martie, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P. Constanţa, au făcut verificări la şase puncte de lucru ale unei unităţi farmaceutice din judeţul Constanţa, cu privire la respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecţie împotriva COVID-19. 

Astfel, au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluţie de curăţare, care era comercializată drept alcool sanitar.

De asemenea, poliţiştii au descoperit 21 de cutii cu mănuşi, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afişat preţul de vânzare, precum şi 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate. 

Poliţiştii au aplicat şase amenzi, în valoare de 57.000 de lei, şi au confiscat bunurile, evaluate la aproximativ 13.000 de lei.

 Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.