EVENIMENT

Sectorul 1. Persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu vor fi montorizate cu holtere


Sectorul 1. Persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu vor fi montorizate cu holtere

Mariana Chirila | 2020-03-24 09:54

Parcurile și locurile de joacă din Sectorul 1 sunt închise de azi. Depinde doar de noi pentru cât timp. Dacă #stamacasa acum, când pericolul de infectare este mare, ne vom reîntâlni cu toții în curând în ele. Cu mic, cu mare. Și acest lucru e cu adevărat important: cu toții, a scris edilul Daniel Tudorache pe pagina sa de facebook.

Ce măsuri au luat edilii Sectorului 1, având în vedere starea de urgență decretată din cauza pandemiei cu COVID 19:

❗️Furnizarea de alimente și alte lucruri de strictă necesitate cetățenilor cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la infectarea cu coronavirus (vârsta 65+), fără susținători sau altă formă de ajutor, conform art. 8 din ordonanța militară. 

❗️Intensificarea monitorizării de la distanță, prin montarea de holtere, a persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, prioritate având categoria de cetățeni cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la coronavirus (vârsta 65+). Atragerea de voluntari din sistemul medical, care să sprijine personalul CM Caraiman în această acțiune. 

❗️Închiderea, începând de mâine, a tuturor parcurilor și locurilor de joacă aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 și monitorizarea acestora prin Poliția Locală a Sectorului 1 și sistemul video al ADP Sector 1.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0595