EVENIMENT

S-a încheiat cercetarea judecătoarească în DOSARUL COLECTIV. Urmează concluziile în această cauză


S-a încheiat cercetarea judecătoarească în DOSARUL COLECTIV. Urmează concluziile în această cauză

Z.P. | 2019-11-21 19:22

Magistrații Tribunalului București au anunțat joi seară că a fost încheiată cercetarea judecătorească în Dosarul Colectiv. Acum urmează să fie expuse concluziile în această cauză, scrie Mediafax. Tot joi a fost audiat și administratorul firmei care a montat artificiile în clubul groazei.

Daniela Niță, patron al firmei de artificii, a fost audiată în calitate de inculpat și a negat informațiile potrivit cărora ar fi încercat să distrugă probe.

„Mă consider nevinovată. (...) Mă ocupam de achiziții, printre furnizori era și cel din Bulgaria, de unde am comandat produsele folosite la Colectiv. (...) Deși trebuia să merg în acea vineri la Colectiv, nu m-am simțit bine și am decis să mă întâlnesc cu domnul Rugină sâmbătă, să parafăm contractul. Mai lucrasem cu domnul Rugină la mai multe evenimente. Am luat decizia să merg la club, după incendiu. Acolo imaginea pe care o am în minte e a unei zone de război”, a spus aceasta.

Potrivit Danielei Niță, toate documentele au fost prezentate autorităților: „Nu am distrus și nu am sustras niciun document care putea constitui probă în cauză”.

„L-am gasit pe Marian Moise (pirotehnist) într-o ambulanță în Piața Bucur, care era ars foarte rău. Nu am putut discuta cu acesta”, a mai spus aceasta.

Unul dintre avocați a întrebat-o dacă, în 2005, firma sa a montat artificii și la festivalul Cerbul de Aur, unde a luat foc buretele dintr-o boxă (incendiu stins), Daniela Niță răspunzând afirmativ.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.