EVENIMENT

PSD-ALDE vor comisie de ANCHETĂ privind FRAUDAREA alegerilor


PSD-ALDE vor comisie de ANCHETĂ privind FRAUDAREA alegerilor

E.Ş. | 2019-06-19 21:18

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat, la Antena 3, că există suspiciuni de fraudare a alegerilor, iar PSD și ALDE vor să declanșeze o anchetă.

`Urmărim și noi cu atenție ceea ce se întâmplă în spațiul public. Vreau să vă spun că am vorbit deja și vom vorbi și în cadrul Coaliției pentru înființarea unei comisii de anchetă parlamentare cu privire la eventuale fraude la alegerile din 26 mai`, a declarat Fifor. 

Șerban Nicolae a acuzat marți Opoziția că ar fi furat alegerile europarlamentare: ”Veți da socoteală pentru fraude. Cei care au votat de mai multe ori vor da socoteală”, a spus senatorul PSD la dezbaterea moțiunii de cenzură în parlament.

Alegerile din 26 mai au fost organizate chiar de guvernul PSD-ALDE. Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ- BONTON4
19 Iun 2019

Dar statul paralel: SRI , Sie, DNA, iohanus ce crezi ca au stat cu mainile in san la aceste alegeri?De ce credeti ca ei tipa la doamna Carmen DAN si vor ei sa o dea jos .vor sa o dea jos ca sa poata falsifice ei alegerileDe ce credeti ca au fost demisi Grindeanu si Tudose Au fost demisi pentru ca acestia au fost cumparati de acest iohanus
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.