EVENIMENT

Programul Papei Francisc, SCHIMBARE de ultimă oră din cauza VREMII


Programul Papei Francisc, SCHIMBARE de ultimă oră din cauza VREMII

E.Ş. | 2019-05-31 23:32

Schimbare de ultimă oră în programul Papei Francisc din cauza vremii. Aeronava care îl va transporta pe Papa Francisc sâmbătă dimineaţă, în drumul său către Miercurea Ciuc, va ateriza la Târgu Mureş din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şi nu la Bacău, cum s-a anunţat iniţial, a anunţat Comitetul Interministerial pentru Securitatea vizitei Suveranului Pontif.

"Comitetul Interministerial pentru Securitate 'Vizita Papa Francisc' a analizat condiţiile meteo şi a decis ca, mâine (sâmbătă, 1 iunie - n.red.), aeronava care îl va transporta pe Sanctitatea Sa Papa Francisc să aterizeze la Târgu Mureş, nu în judeţul Bacău, cum era anunţat iniţial. Schimbarea traseului nu afectează programul iniţial al Papei Francisc care va ajunge la Şumuleu Ciuc şi la Iaşi la orele anunţate", se arată într-un comunicat de presă transmis de către Comitetul Interministerial pentru Securitate.

Sursa citată nu a precizat cu ce se va deplasa Papa Francisc de la Târgu Mureş la Miercurea Ciuc.

Iniţial, s-a anunţat că aeronava care îl va transporta pe Sfântul Părinte va ateriza la Bacău, după care Papa Francisc va veni la Miercurea Ciuc cu un elicopter.

Papa Francisc va oficia sâmbătă, de la ora 11,30, Liturghia Pontificală în sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc, unul dintre cele mai vechi locuri de pelerinaj din Europa Centrală şi de Est. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.