EVENIMENT

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, pozitiv pentru coronavirus


Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, pozitiv pentru coronavirus

Z.P. | 2020-03-25 09:10

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a fost diagnosticat cu coronavirus și internat marţi seară în spital.

„Mă simt bine, sunt internat de aseară de la ora 22:00 pentru că rezultatele testelor au venit ieri seară. Eu mi-am făcut testele duminică. Din păcate, am ieşit pozitiv. Sunt în izolare la Spitalul Judeţean Suceava. Nu am simptome, dar trebuie să respect procedurile”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că a fost preluat de acasă de o ambulanţă SMURD.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că a mai făcut un test cu o săptămână în urmă şi rezultatul a fost negativ. Flutur a afirmat că şi-a luat toate măsurile de precauţie de la declanşarea epidemiei.

”Mai sunt şi alţi colegi care au fost diagnosticaţi pozitiv, nu numai eu”, a declarat Flutur, precizând că nu are alte detalii.

El a afirmat că acum măsurile sunt foarte stricte la Spitalul Judeţean Suceava,unde, conform INSP, 70 de cadre medicale au fost diagnosticate cu Covid-19. Gheorghe Flutur a relatat că a fost dus pe un culoar special şi a fost aşteptat la spital de o asistentă care avea echipament de protecţie.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0587