EVENIMENT

POLIŢIST rutier în misiune, RĂNIT GRAV de un minor care era BEAT la volan


POLIŢIST rutier în misiune, RĂNIT GRAV de un minor care era BEAT la volan

Z.P. | 2019-10-11 14:45

Un poliţist rutier în vârstă de 30 de ani, aflat în misiune, a fost rănit grav în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost lovit de o maşină furată condusă de un minor de 15 ani, aflat sub influenţa alcoolului. În urma accidentului, poliţistul orădean a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital, informează Agerpres. De asemenea, un minor de 15 ani, din Oşorhei, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Minorul de 15 ani, originar din comuna bihoreană Oşorhei, conducea un autoturism pe care este bănuit că l-ar fi furat din localitatea natală. Încercând să scape de filtrul instituit în trafic de poliţiştii bihoreni, pe şoseaua de centură, la o intersecţie, a acroşat un poliţist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piaţa 100.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că băiatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.