EVENIMENT

Patru persoane rănite la Craiova, după ce o mașină a intrat într-o stație de tramvai


Patru persoane rănite la Craiova, după ce o mașină a intrat într-o stație de tramvai

Z.P. | 2019-11-07 15:03

Patru persoane au fost rănite în municipiul Craiova, după ce o maşină a intrat într-o stație de tramvai lovind oameni care a;teptau mijlocul de transport în comun. Trei pietoni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar şi şoferul autoturismului care i-a lovit, potrivit News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat conducea, joi, un autoturism pe strada Petre Ispirescu din Craiova, iar la un moment dat a virat la dreapta şi nu a acordat prioritate de trecere unei maşini care circula pe Calea Bucureşti. Pentru a evita impactul, conducătorul celui de-al doilea autoturism a tras de volan şi a intrat pe scuar, accidentând trei persoane care aşteptau tramvaiul.

Este vorba de doi bărbaţi, unul de 18 ani şi altul de 64 de ani, şi de o femeie de 64 de ani, toţi trei fiind din Craiova. Cei trei pietoni au fost duşi la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale. La unitatea medicală a ajuns şi şoferul celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 21 de ani, din Apele Vii, care a acuzat diverse probleme de sănătate în urma evenimentului rutier.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.