EVENIMENT

Ovidiu Tender a fost ELIBERAT din închisoare


Ovidiu Tender a fost ELIBERAT din închisoare

E.Ş. | 2019-11-07 18:09

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciarul Târgu Jiu, după patru ani de la încarcerarea în dosarul Carom. Eliberarea sa a venit după decizia în primă instanţă a Judecătoriei Târgu Jiu, pe care parchetul nu contestat-o. La trei zile după prima hotărâre, luni, Tender a fost pus în libertate. De altfel, procurorul de şedinţă a fost de acord, chiar în timpul procesului, cu cererea omului de afaceri, a declarat avocatul lui Ovidiu Tender pentru G4Media.ro.

„Procurorul de şedinţă, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, a pus concluzii de admitere a cererii de liberare condiţionată, fără să explice motivele”, a explicat avocatul.

Printre argumentele invocate în apărarea lui Ovidiu Tender au fost vârsta de peste 60 de ani şi comportamentul exemplar în spatele gratiilor.

Ovidiu Tender şi Marian Iancu au fost condamnaţi, în luna iunie 2015, la 12 ani şi şapte luni de închisoare, respectiv 14 ani. Cei doi sunt acuzaţi că au preluat ilegal compania Carom SA Oneşti, pe care au prejudiciat-o cu 140 de milioane de lei. Decizia a fost luată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti şi este definitivă. Tender a mai stat aproape şase luni, în arest preventiv, în anul 2006, în acelaşi dosar.Parerea ta...

IMPORTANT E SA FURI
07 Noi 2019

Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciar după ce a ispăşit 4 ani şi 6 luni din condamnarea de 12 ani şi 7 luni. Parchetul a fost de acord cu lăsarea în libertate. Unde se afla dreptatea și unde se afla Justiția RO? Legile sunt făcute pentru a pedepsi pe omul sărac .
SABOTAJ
09 Noi 2019

Banii furati ii da inapio ? Are arhiva institutului geologic si resurselor miniere pe mina . Mai are ce trada secrete.
DOAR 1.3% S-A RECUPERAT
10 Noi 2019

de catre ANAF din cele 44 mil.de la furaciosi. RUSINE!!!! Haituiesc oamenii simpli, iar pe nemernicii astia ie fac scapati!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.