EVENIMENT

Noul ministru de interne PROMITE măsuri drastice după cazul Caracal


Noul ministru de interne PROMITE măsuri drastice după cazul Caracal

E.Ş. | 2019-11-05 16:35

Ministrul de Interne anunță că va lua măsuri drastice în privinţa poliţiştilor neglijenţi din cazul Caracal. Marcel Vela spune că se vor lua toate măsurile şi va face toate verificările pentru ca cei vinovaţi să fie pedepsiţi.

"V-am declarat și la sfârșitul audierii din Parlament, auditul și analizele vor începe zilele următoare. Măsurile propuse la voi semna. Legat de tot ceea ce ați spus cu concedii medicale nu sunt de acord cu ele. Toate posibilele tertipuri vor fi verificate și măsurile vor fi cele propuse de comisile de disciplină ca să fiți convinși că se vor lua măsuri", a declarat Vela.

”Acest minister trebuie să se carecterizeze și prin discreție. Adică măsurile, acțiunile, managementul, care au implicări directe împotriva crimei organizate trebuie făcute discret pentru a nu ajunge în situația în care facem mai mult rău decât bine”, a mai spus Vela.Parerea ta...

HAHALERE
05 Noi 2019

Un fleac . Miroase a Insula Belina . Ha , ha , am trait sa vad si pasta . Se intilneau la Belina 50 , 100 , de barosani , plus soferi . Si nu aveau si ei o prospatura de 16 , 18 ,20 ani .
PLIMBATUL HâRTIILOR A4
06 Noi 2019

O vorba veche țărănească ne spune : Promisiunile sunt o cursă pentru proşti nimic altceva. Vrem rodul muncii de buna calitate.( Este prea mult cea ce cerem ?)
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.