EVENIMENT

Noul ministru de Interne, AVERTISMENT pentru toți polițiștii


Noul ministru de Interne, AVERTISMENT pentru toți polițiștii

Z.P. | 2019-11-07 14:12

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, le-a atras atenția polițiștilor de la Rutieră să nu se mai ascundă ca să-i prindă pe șoferi și pe pietoni ca să-i amendeze, precizând că prevenția este mai importantă decât constatarea contravențiilor. Totodată, ministrul le cere polițiștilor care intră în contact direct cu cetățenii să le vorbească frumos acestora, să îi respecte și chiar să le zâmbească.

„Rog Poliția Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi, pietoni, să fie la vedere, oamenii să ne vadă în teren prezenți, să prevenim contravențiile, nu să acționăm după ce ele au avut loc și, cel mai grav, dacă au avut loc, au avut și consecințe dramatice. Trebuie să rebranduim Poliția, Jandarmeria, MAI, pentru că așa cum am spus, îmi doresc din tot sufletul, în acest mandat, într-un guvern de tranziție, ca să punem pe roate o nouă abordare, astfel încât românii să aprecieze o structură de elită, veche”, a declarat Marcel Vela, citat de Mediafax.

„Rog structurile de poliție care au relații directe cu cetățenii, de azi să îi trateze cu respect atunci când intră în contact cu ei, să fie civilizați, să le zâmbească și să le spună oamenilor că suntem în slujba lor. Să nu îi trateze cu aroganță și superioritate”, a mai spus Vela.

 Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.