EVENIMENT

Nicuşor Constantinescu, audiat la DNA: E vorba despre Tel Drum!


Nicuşor Constantinescu, audiat la DNA: E vorba despre Tel Drum!

Z.P. | 2019-04-15 12:54

Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al CJ Constanţa, în prezent încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, a fost adus cu duba, luni dimineaţă, la sediul DNA Constanţa. Acesta anunţase, anterior, pe Facebook că urmează să fie audiat "în calitate de suspect și inculpat în alte două dosare penale". Unul dintre dosare este legat de firma Tel Drum. "Este şantaj pentru a face denunţ împotriva domnului Dragnea”, a spus Nicuşor Constantinescu, menţionând că a fost chemat în dosarul Tel Drum.

"Mâine,15 aprilie 2019, la ora 10:00 sunt chemat de același procuror DNA Bodean Andrei la DNA Constanța în calitate de suspect și inculpat în alte două dosare penale ! Aștept presa care este interesată de aceste noi abuzuri!", a scris Nicuşor Constantinescu, pe Facebook.

La ieşirea de la DNA Constanţa, Nicuşor Constantinescu a declarat că este vorba despre dosarul "Tel Drum" şi că este şantajat să facă un denunţ împotriva lui Liviu Dragnea.

"Este dosarul în care este vizată firma Tel Drum a domnului Dragnea. Este şantaj pentru a face denunţ împotriva domnului Dragnea, cel care deranjează poporul român", a spus Nicuşor Constantinescu.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.