EVENIMENT

Medicul Mircea Beuran, ridicat de anchetatori și dus la DNA


Medicul Mircea Beuran, ridicat de anchetatori și dus la DNA

Z.P. | 2020-02-13 14:45

Medicul Mircea Beuran, fost şef al Secţiei de chirurgie de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost ridicat joi de anchetatori şi dus la sediul DNA. El este vizat într-un dosar de luare de mită, fapte care ar fi avut loc în urmă cu doi ani.

Înainte să îl ducă pe Beuran la DNA, anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul său şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice", se arată într-un comunicat al DNA.

Mircea Beuran a fost demis în luna ianuarie din fruntea Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.