EVENIMENT

Ministrul Răzvan Cuc: “Moldova va avea autostradă!”


Ministrul Răzvan Cuc: “Moldova va avea autostradă!”

C.M. | 2019-07-04 17:24

Prezent joi pe şantierul Centurii ocolitoare a municipiului Bacău - parte a Autostrăzii Moldova -, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se declară optimist în ceea ce priveşte realizarea acestei autostrăzi.

Demnitarul a notat, pe pagina sa de facebook, la întoarcerea din vizita de la Bacău:

“Moldova va avea Autostradă!!! Stadiul fizic al lucrărilor la Centura Bacău este deja de 30 la sută.

Am fost astăzi pe șantierul Centurii Ocolitoare a Municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldova. Sunt extrem de încrezător că lucrurile vor deveni realitate, mai repede decât termenul contractual.

La fața locului constructorul român are o mobilizare foarte bună și progresul fizic al lucrărilor este extrem de avansat. Chiar dacă perioada de proiectare trebuia să se încheie pe 24 iulie, Centura Bacăului este realizată în proporție de 30 la sută.

De aceea, la nivelul ministerului și al CNAIR, depunem toate eforturile pentru a asigura finanțarea necesară și să nu existe niciun fel de obstacol administrativ.

Investițiile în infrastructură sunt o prioritate pentru Guvernul PSD, iar antreprenorii serioși pot să confirme oricând acest lucru. Atât timp cât un antreprenor își respectă angajamentele, din punctul de vedere al termenelor și al standardelor de calitate, va avea în noi un partener.

Am spus tot timpul că vom grăbi procedura de implementare a investiției și aici avem un astfel de exemplu.

Dacă cineva vrea să muncească, se poate!” scrie Răzvan Cuc.Parerea ta...

CUCULET
04 Iul 2019

DOMNU CUCU ESTI PE CRACA, CE N- AI INTELES? LAS O DRACULUI DE AUTOSTRADĂ, ZILELE ITI SUNT NUMARATE. SI CAND PLECI IA- L SI PE DOROBANTU DUPA TINE, CUCULE PASARE SURA , CUC, CUCU. DU -TEEEEEEEEEEEE
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.