EVENIMENT

Ministrul CULTURII, acuzații directe: „Sunt foarte multe trusturi MEDIA care promovează FAKE NEWS!”


Ministrul CULTURII, acuzații directe: „Sunt foarte multe trusturi MEDIA care promovează FAKE NEWS!”

Z.P. | 2019-10-03 11:38

Ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz, spune că nu este corect să fie promovate ştiri false doar pentru a atrage mai mult atenţia şi se declară adeptul informaţiilor care să prezinte corect absolut orice ştire.

„Consider că fenomenul fake news a luat o mare amploare. Nu pot să vorbesc global pentru toată presa, dar sunt foarte multe trusturi media care practic promovează - şi nu este corect - fake news, indiferent de felul în care promovează aceste ştiri. Întotdeauna am fost adeptul informaţiilor corecte, întotdeauna am fost adeptul informaţiilor care să prezinte corect absolut orice ştire şi acest lucru o să îl susţin în continuare", a afirmat Breaz, joi, în deschiderea celei de a V-a ediţii a Conferinţei Media 2020, organizată de Radio România în parteneriat cu Asia-Pacific Broadcasting Union (ABU). "Nu este corect să promovăm fake news, să promovăm ştiri false doar pentru a atrage mai mult atenţia celor care ne urmăresc şi care, practic, consumă, să spun aşa, aceste ştiri", a spus el, potrivit Agerpres.

El consideră că, în era digital, "media va ajunge mult mai rapid cu informaţiile în casele oamenilor, pentru că modul în care sunt transmise informaţiile este mult mai rapid".

"Importat este - şi eu am încredere - că toate informaţiile ce vor fi transmise pe viitor vor fi corecte", a mai spus ministrul.Parerea ta...

SA-I SPUNEM PROSTULUI PE NUME
03 Oct 2019

Nou naștere: „Casa Mileniului” cu grădină de trandafiri colorați a fost deschisă curând! Clădirea de neo-renaștere din inima Városliget se redeschide la sfârșitul lunii octombrie, după ce a fost neutilizată și în condiții precare pentru mulți ani. Este planificat să funcționeze ca locație culturală și restaurant. Clădirea, cu o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați, a fost construită inițial pentru Expoziția Generală Națională din 1885 ca loc de expoziție pentru arte plastice și a fost, potrivit recenziilor contemporane, una dintre cele mai impresionante structuri din complex. În momentul construcției, a fost lăudată pentru culoarea sa, datorită decorației unice de porțelan Zsolnay a fațadei.
IDEOLOGUL
03 Oct 2019

EL TREBUIE AJUTAT PENTRU CA NU STIE CA ARE DOAR 1,5 NEURONI ......
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.