EVENIMENT

Ce se va întâmpla cu Raed Arafat. Ludovic Orban e decis: ”Poate se va întâmpla!”


Ce se va întâmpla cu Raed Arafat. Ludovic Orban e decis: ”Poate se va întâmpla!”

E.Ş. | 2019-10-28 23:31

Ludovic Orban reacționează după ultimele imagini de la Colectiv și intervenția celor de la ISU în tragedie. Premierul desemnat anunță o analiză serioasă a situației lui Raed Arafat.

Întrebat la Digi24 dacă va avea curaj să îl demită pe Raed Arafat în contextului noului scandal de la ISU, Ludovic Orban, premierul desemnat, a spus că nu este vorba despre așa ceva. „Aici nu e vorba de curaj. Aici este vorba de o decizie care trebuie luată în mod obiectiv, nu trebuie luată sub impreiul unor emoții care au fost provocate, e revoltător să vezi ce se întâmplă în imaginile respective. În urma unor analize foarte serioase, ministrul de Interne va formula propunerea în cazul respectiv”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

„Domnul Arafat a mai căzut un guvern, când au încercat să îl demită în 2011. Au fost demonstrațiile din iarna 2011-2012 și până la urmă a căzut Guvernul Boc”, a adăugat premierul desemnat.

„Asta a fost interesant, că indiferent cine a fost la putere, domnul Arafat și-a păstrat funcția. A avut și rezultate, în materie de situații de urgență, este un om cu mare experiență. Trebuie cântărit întotdeauna pentru a lua o decizie obiectivă, conformă”, a mai spus Orban.

„Totuși nu s-a întâmplat nimic” sub nicio guvernare, a concluzionat Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară”. „Poate se va întâmpla”, a încheiat liderul PNLParerea ta...

HAZNA
29 Oct 2019

Tribunalul Militar . TRADATOR COMUNIST VOPSIT
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.