EVENIMENT

JANDARMERIA: Gardurile sunt la limita clădirii Guvernului. Nu ne dorim apariția unor INCIDENTE


JANDARMERIA: Gardurile sunt la limita clădirii Guvernului. Nu ne dorim apariția unor INCIDENTE

Z.P. | 2019-08-10 21:56

După ce protestatarii din Piața Victoriei au împins cordonul de jandarmi gradual spre limita curții Palatului Victoria, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a zis că forțele de ordine au dorit să evite apariția vreunui incident astfel că au decis să „redimensioneze”spațiul de desfășurare al mitingului și de aceea au făcut pași înapoi. Jandarmeria spune că a cedat teren pentru „a intari mesajul de dimineata, ca suntem aici pentru protectia tuturor, nu ne dorim in niciun fel aparitia unor incident”.

Oficialul a mentionat insa ca 'deja ne aflam la limita cladirii Guvernului' cu gardurile de protectie si i-a rugat pe protestatari sa fie atenti sa nu apara provocari din randul manifestantilor.

"Facem apel la calm, adresăm participanților rugamintea de a fi atenți in jurul lor si de a semnala jandarmilor orice încălcării ale legii. Nu întrați in conflicte!", a transmis Jandarmeria.

Protestatarii din Piața Victoriei au împins, sâmbătă seara, cordonul de jandarmi spre Guvern, fără să li se opună rezistență. Manifestanții au avansat pe două benzi de circulație și s-au apropiat de gardul Guvernului. Jandarmeria a montat încă un gard care să-i țină departe pe protestatari. De asemenea, a venit rapid un nou cordon de jandarmi care nu poartă însă echipament specific intervențiilor în cazuri marcate de violențe, potrivit stiripesurse.ro.

Câțiva protestatari au aruncat pet-uri înspre jandarmii prezenți în piață și au existat și îmbrânceli.

foto: gandul.infoParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.