EVENIMENT

Jandarmeria: DOSAR PENAL pentru manifestanții care au distrus poarta de acces în cimitirul de la VALEA UZULUI


Jandarmeria: DOSAR PENAL pentru manifestanții care au distrus poarta de acces în cimitirul de la VALEA UZULUI

Z.P. | 2019-06-07 15:18

Poliţiştii IPJ Bacău au deschis un dosar penal pentru distrugerea porţii de acces în cimitirul din Valea Uzului, informează Jandarmeria Română.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a efectuat lucrările specifice necesare identificării criminalistice. Având în vedere aspectele constatate la faţa locului, respectiv distrugerea porţii de acces în cimitir, s-a dispus constituirea unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, arată sursa citată.

Jandarmeria Română a asigurat, prin structurile sale teritoriale şi împreună cu celelalte structuri ale MAI, măsurile de ordine şi siguranţă cu ocazia desfăşurării manifestărilor comemorative ce au avut loc pe parcursul zilei de joi la cimitirul din Valea Uzului.

„Principalele obiective ale misiunii de ieri au vizat prevenirea apariţiei unor acte de violenţă între participanţii la cele două momente comemorative şi evitarea unor acte de profanare a unor morminte din respectivul cimitir, comportamente care ar fi generat un impact emoţional deosebit pentru populaţia din zonă. Premergător şi pe timpul desfăşurării evenimentelor, Jandarmeria, împreună cu celelalte structuri MAI, a adoptat măsuri preventive pentru detensionarea situaţiei şi protecţia tuturor participanţilor. Precizăm, totodată, că pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice, deşi au fost înregistrate câteva momente tensionate, nu au fost situaţii care să impună intervenţia în forţă sau alte măsuri speciale”, precizează Jandarmeria. Parerea ta...

COSTEL
07 Iun 2019

Existau informatii potrivit carora, UDMR vroia sa declare independenta Transilvaniei cu binecuvantarea PAPEI. SE CONTINUA ACEST LUCRU DAR, POLITICIENII ROMANI NU VOR SA FACA NIMIC PENTRU CA, AU NEVOIE DE UDMR IN PALAMENT. UN ONG FACE CE VREA IN ROMANIA...BRAVO ...IN NICI O TARA NU SE ACCEPTA ASA CEVA...DOAR in tara noastra pentru ca avem politicieni corupti...PACAT MARE PACAT ...DE SANGELE VARSAT
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.