EVENIMENT

INCREDIBIL. Organizatorii Untold şi Electric Castle cer ca propriile mega-festivaluri să fie ANULATE


INCREDIBIL. Organizatorii Untold şi Electric Castle cer ca propriile mega-festivaluri să fie ANULATE

Z.P. | 2020-05-19 20:43

Organizatorii marilor festivaluri Untold şi Electric Castle cer Guvernului anularea propriilor evenimente din această vară, scrie Medifax. Motivele sunt unele incredible şi le puteţi citi mai jos.

„Organizatorii de mari festivaluri ne-au solicitat insistent să emitem noi un act normativ prin care să anunţăm că nu mai sunt permise organizarea de evenimete cu participare de peste 1000 de persoane cel puţin până la 1 septembrie, pentru că asta i-ar ajuta pe ei în rezilierea contractelor şi în alte procese", a afirmat ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, pentru Mediafax.

Ministrul adaugă că va adresa o cerere către Parlament pentru a emite o lege care să anuleze în acest mod cele două mari festivaluri. „Nu că noi le-am interzice, ei ne-au cerut să emitem un act normativ, dar Guvernul nu poate emite acte decât pe durata stării de alertă aşa că ne vom adresa Parlamentului cu o propunere de lege in acest sens", a mai precizat Gheorghiu.

Ce se întâmplă cu biletele deja achiziţionate

Bogdan Gheorghiu spune că biletele deja cumpărate vor putea fi transformate în vouchere sau pot fi folosite pentru următorul festival. „Acele bilete îşi păstrează valabilitatea până la următorul spectacol. Dacă respectivul nu doreşte să meargă la următorul spectacol se analizeaza posibiltiatea transformării biletelor în vouchere cu care să se poată participa la un alt eveniment cultural", a mai spus ministrul.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.