EVENIMENT

INCIDENT grav la metrou. Un bărbat s-a rănit la cap cu o bucată de geam


INCIDENT grav la metrou. Un bărbat s-a rănit la cap cu o bucată de geam

E.Ş. | 2019-11-22 18:54

Un incident grav s-a petrecut vineri după-amiază la statia de metrou de la Piata Universității. Un bărbat care cobora scările rulante a ajuns la spital după ce i-a căzut o bucată de geam în cap. În imagini se vede cum victima a primit ajutor de la medici chiar în stația de metrou.

În imaginile trimise de la un telespectator Digi24 se vede că angajații Metrorex mătură bucăți de sticlă, chiar în fața scărilor rulante. 

Ana Gheorghe, o adolescentă de 16 ani martoră la incident, a povestit la ce a văzut: „Mă aflam de celalaltă parte a scării rulante în momentul în care am auzit strigătul de ajutor al bărbatului. Am coborât împreună cu colega mea destul de repede scările rulante, iar atunci când am ajuns jos l-am văzut pe acest domn în genunchi, lângă scara rulantă, plin de sânge pe cap și care își ținea pe cap un șervețel, doamna de la Metrorex stând lângă el și uitându-se la el”.

Bucata de sticlă a căzut de undeva din plafon, iar pe jos erau sânge și foarte multe cioburi, a povestit tânăra, care crede că victima putea fi într-o stare și mai gravă, dacă nu ar fi avut pe cap o șapcă. Alte bucăți de sticlă asemănătoare ar putea cădea în orice moment din plafon, a apreciat martora.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.