EVENIMENT

INCENDIUL din pădurea Măgura s-a EXTINS. Efectivele de POMPIERI sibieni au fost suplimentate


INCENDIUL din pădurea Măgura s-a EXTINS. Efectivele de POMPIERI sibieni au fost suplimentate

Z.P. | 2019-10-28 16:27

Au fost suplimentate forţele de intervenţie pentru stingerea incendiului izbucnit luni dimineaţă în pădurea Măgura, din apropierea oraşului sibian Cisnădie. Decizia a fost luată după ce focarele existente s-au reaprins și s-au extins din cauza vântului, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Potrivit sursei citate, în zonă se intervine cu dificultate din cauza configuraţiei terenului şi accesului greu la sursele de alimentare cu apă.

"Din cauza condiţiilor de vânt, focarele existente s-au reaprins (...) Se intervine cu dificultate datorită zonei abrupte şi accesului greu cu materiale de stingere. Efectivele s-au suplimentat astfel: peste 35 de pompieri militari, aproximativ 80 de reprezentaţi ai Ocolului Silvic 'Valea Sadului' Cisnădie, SVSU Cisnădie şi SVSU Sadu. Se acţionează pe o suprafaţă de aproximativ 4 hectare. Se intervine cu vermorele, labe de gâscă, drujbe, autovehicule off-road pentru transportul materialelor. ISU Sibiu asigură cetăţenii care locuiesc în zona localităţilor Cisnădie şi Sadu că se depun toate eforturile în scopul limitării efectelor produse de incendiu", au informat reprezentanţii instituţiei. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.