EVENIMENT

IMAGINILE ZILEI: Un polițist lovește un om al străzii


IMAGINILE ZILEI: Un polițist lovește un om al străzii

E.Ş. | 2019-06-07 00:04

Imaginile zilei vin din Timiș. Un polițist a fost filmat în timp ce lovește cu capul în gură un om al străzii, care stătea la masă la o terasă din localitatea Gătaia.

Imaginile au fost publicate de site-ul , care menționează că polițistul l-a abordat pe cerșetor, probabil cerându-I să plece de la masa terasei pentru că deranja clienții.

În momentul în care se ridică, cerșetorul este lovit cu putere cu capul în gură de polițist și cade înapoi pe scaun.

Potrivit sursei citate, primarul localității, Raul Cozarov, a promis că va lua măsuri.

“Dezaprob cu fermitate orice acțiune care contravine prevederilor legale în ceea ce privește intervenția poliției locale. Persoana în cauză este agent al Poliției Locale Gătaia. În urma imaginilor video am dispus convocarea Comisiei de Disciplină în vederea sancționării disciplinare a polițistului local”, a declarat primarul.


Galerie media:Parerea ta...

ANONYMOUS
07 Iun 2019

Acest politist este un nesimtit daca a ajuns sa faca un asemenea gest fara ca acel cetatean sa aiba o atitudine violenta la adresa politistului.Cetateanul agresat de politist ar trebui sa depuna reclamatie impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente.
DAI PROSTULE PUTERE
07 Iun 2019

E trist și dezolant să-ți dai seama ce inutil e examenul ăsta de la bac si ai ajuns cu relați polițist ; ( Dai prostului putere , I-am spus prostului că-i prost; Azi îmi este șef la stat, fie funcționar, fie prin camera deputaților, al senatului, al parlamentului, sau al chiar al guvernului Dancila )
MARINELU
07 Iun 2019

Asa este la PL. Minte multa nu se cere, sa fii prost, sa ai putere.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.