EVENIMENT

Gheorghe Dincă are în conturi o avere impresionantă! Cum a făcut rost de bani


Gheorghe Dincă are în conturi o avere impresionantă! Cum a făcut rost de bani

Z.P. | 2019-08-02 13:24

Noi informații au ieșit la iveală. Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 ani care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), are o avere impresionantă.

Potrivit jurnaliștilor de la România TV, Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în Caracal. În schimbul acestora, monstrul violatr ar fi încasat o sumă colosală. RTV anunță că Gheorghe Dincă are în conturi nu mai puțin de două miliarde de lei.

Doar în 2017, monstrul din Caracal a vândut un teren de 700 de metri pătrați, teren care face parte din ”casa groazei”. Pe acesta, Gheorghe Dincă a primit aproximativ 22.000 de lei.

Gheorghe Dincă a ajuns să fie arestat preventiv după ce acesta a sechestrat-o și violat-o pe Alexandra Măceșanu. În același timp, acesta este suspect și de moartea Luizei Melencu,

La momentul arestării, bărbatul nu și-a recunoscut faptele urmând ca acesta să le spună anchetatorilor că el este criminalul.

Deși monstrul din Caracal susține că ar fi incinerat cadavrul Alexandrei, mai multe voci susțin că acest lucru ar fi imposibil și că, de fapt, fata în vârstă de 15 ani ar mai fi încă în viață.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.