EVENIMENT

Fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, CONDAMNAT la trei ani cu suspendare


Fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, CONDAMNAT la trei ani cu suspendare

E.Ş. | 2019-11-04 20:11

Judecatorii CA au admis in parte apelul DNA si au decis condamnarea la cate trei ani cu suspendare a lui Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timisoarei, a lui Ioan Cojocari, fostul secretar al primariei, a Smarandei Haracicu, fost director economic in Primaria Timisoara, si a Violetei Mihalache, fost director al Directiei de Comunicare, pentru abuz in serviciu, scrie Opinia Timișoarei.

In plus, Ciuhandu are prevazuta o perioada de supraveghere de 4 ani si 120 de ore munca in folosul comunitatii, iar Haracicu si Mihalache la cate trei ani sub supraveghere si cate 90 de ore de munca in folosul comunitatii. Ioan Cojocari a primit si el zile de munca in folosul comunitatii, dar si interzicerea unor drepturi.

In ceea ce il priveste pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, acesta va trebui sa lucreze in folosul comunitatii fie la Horticultura, fie la Directia de Sanatate Publica.

Cei condamnati au de platit, in solidar cu clubul de fotbal, 27 de milioane de lei, adica aproape 6 milioane de euro, reprezentand prejudiciul stabilit de instanta

Decizia Curtii de Apel Timisoara este una definitiva.

In prima instanta, la Tribunalul Timis, Gheorghe Ciuhandu fusese achitat. in acest dosar, fostul primar al municipiului Timisoara, Gheorghe Ciuhandu, si fostul viceprimar Adrian Orza, dar si alti functionari ai Primariei Timisoara au fost trimisi in judecata de DNA pentru asocierea cu echipa patronata de Marian Iancu. Poli Timisoara a primit in acea perioada zeci de milioane de lei ajutor din partea autoritatilor locale.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.