EVENIMENT

Fiul lui Gino IORGULESCU, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit GRAV într-un accident rutier. Un tânăr de 24 de ani a MURIT în urma coliziunii


Fiul lui Gino IORGULESCU, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit GRAV într-un accident rutier. Un tânăr de 24 de ani a MURIT în urma coliziunii

Z.P. | 2019-09-08 11:05

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat, duminică dimineaţă, la Spitalul Elias din Capitală, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Surse din Poliţie au declarat, pentru Mediafax, că şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, fiul actualului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din Bucureşti după ce a fost rănit grav. Autoturismul condus de acesta era unul marca Aston Martin.

Celălalt şofer şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.