EVENIMENT

Este oficial! DNA cere revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror


Este oficial! DNA cere revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror

Z.P. | 2019-01-10 14:12

Direcţia Naţională Anticorupţie cere CSM revocarea lui Lucian Onea din funcţia de procuror din cadrul Serviciul Teritorial Ploiești.

Solicitarea avizului de revocare din funcţia de procuror DNA a lui Lucian Onea a fost transmisă Secţiei de procurori a CSM, a anunţat joi DNA.

De asemenea, DNA a transmis CSM cererile de încetare a activității în cazul Giluelei Deaconu, Ceraselei Răileanu şi al luiSavu Alfred Virgiliu

"La data de 10 ianuarie 2019, procurorul șef adjunct, care exercită atribuțiile procurorului șef al DNA, a transmis Secției de procurori a CSM solicitarea avizului de revocare din funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești, a domnului Onea Lucian Gabriel, procuror în cadrul acestui serviciu, în prezent suspendat din această funcție, întrucât acesta și-a exercitat în mod necorespunzător atribuțiile specifice funcției deținute.

De asemenea, în aceeași zi, au fost transmise Secției de procurori a CSM cererile de încetare a activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești a următorilor procurori:- Deaconu Giluela,- Savu Alfred Virgiliu,- Răileanu Elena Cerasela", se precizează în comunicatul DNA.

Joi dimineaţă, toţi procurorii unităţii de elită a DNA Ploieşti au fost audiaţi, joi, la Parchetul General.Parerea ta...

MAFIA PROCURORILOR OUT !
10 Ian 2019

La puscarie cu toti paraditorii! Procurorii nu sunt magistrati!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.