EVENIMENT

E JALE la Spitalul Judeţean Suceava. Cel puţin 52 de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19


E JALE la Spitalul Judeţean Suceava. Cel puţin 52 de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19

Z.P. | 2020-03-23 15:57

Cel puţin 52 de cadre medicale au fost confirmate luni cu Covid-19 Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, acolo unde două persoane internate în ultimele zile în spital au murit.

Spitalul va fi închis, iar toţi medicii din spital vor fi puși în izolare. Unitatea va fi dezinfectată în 48 de ore și va fi folosită doar pentru tratarea cazurilor de coronavirus, astfel că pacienții internați pentru alte afecțiuni vor fi transferați la alte spitale din zonă, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru. În Suceava vor fi trimiși medici din alte spitale din regiune.

„Situația se agravează de la o oră la alta la Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Rezultatele testelor sosite luni arată că alte 25 de cadre medicale au virusul COVID-19. În acest fel, bilanțul negru ajunge la 52 de cadre medicale, ceea ce arată proporțiile situației. Practic, într-o singură zi aproape că s-a dublat numărul cazurilor de medici și asistenți medicali în cazul cărora s-a confirmat îmbolnăvirea cu noul coronavirus”, transmite Monitorul de Suceava.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.0.0611