EVENIMENT

DOLIU în muzică: A murit Mihai Constantinescu


DOLIU în muzică: A murit Mihai Constantinescu

E.Ş. | 2019-10-29 20:13

Interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit, marți seară, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după un stop cardio-respirator, informează Mediafax. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an.

Reprezentanții Spitalului de Urgență Floreasca au declarat pentru Mediafax că artistul Mihai Constantinescu a muri marți seara, în jurul orei 19.00, după un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Mihai Constantinescu se afla în comă din luna mai a acestui an, când a fost dus la spital în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu avea 73 de ani. Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii circa 10 ani.

În anul 2008, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.