EVENIMENT

DNA face RAVAGII în politică: Fost lider PNL, pus sub ACUZARE pentru fapte de corupție


DNA face RAVAGII în politică: Fost lider PNL, pus sub ACUZARE pentru fapte de corupție

E.Ş. | 2019-06-20 19:13

Fostul deputat Ioan Oltean a fost pus sub acuzare de DNA pentru a doua oară în dosarul ANRP, pentru pretinse fapte de corupţie, acuzaţiile fiind aceleaşi ca în momentul în care a fost trimis în judecată prima dată.

La trimiterea în judecată, DNA îl acuza pe Oltean de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. 

Cazul ANRP a fost restituit în 7 martie de către judecătorii ICCJ, definitiv, la DNA din cauza unor vicii semnalate de magistraţi. Cu toate acestea, la doi ani după restituire, Direcţia continuă cercetările şi reface dosarul.

În noiembrie 2015, procurorii DNA scriau în comunicat că Ioan Oltean este acuzat de trafic de influență și complicitate la abuz în serviciu, pentru că ar fi luat 600.000 de euro anterior datei de 17 iunie 2010, potrivit comunicatului DNA de atunci.

Deputatul PNL Ioan Oltean a primit 600.000 de euro, într-o biserică, de la omul de afaceri Mihai Rotaru, pentru a interveni la Crinuţa Dumitrean să fie aprobată în comisia ANRP cererea omului de afaceri de acordare a unei despăgubiri de aproape 109 milioane de lei, pentru un teren în Piteşti, se arată în documentul din 2015.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
25 Iun 2019

Mexicane a belit o !Esti o cazatura ordinara ,un hot si un borfas Iti doresc sa infunzi puscaria ani multi !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Iun 2019

bai baiatule nu mai folosi numele altuia la comentarii
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.